Barnsäkerhet & Första Hjälpen Utbildning
  i Sverige - Kurser och erfarenhet sedan 1993


  - Hjälper till att öka kunskapen, handlingsberedskapen och tryggheten

<< Tillbaka

Käre kund! När ni bokar en utbildning i Första Hjälpen L-abc, HLR, Hjärtlungräddning eller barnolycksfall erbjuder vi följande;

Kvalité

Kvalitet i våra utbildningar vilket bl.a innebär att vi förmedlar kunskaper med hjälp av våra professionella Första Hjälpen lärare & certifierade Hlr instruktörer med bakgrund från akutsjukvård och med mångårig erfarenhet att utbilda olika arbetsplatser och branscher.

Kurs & arbetsmaterialet som varje deltagare erhåller och som kan användas under själva utbildningen men även efteråt som påminnelse när det inträffar en akut skadesituation. Även inkluderat i utbildningen är intyg och en affisch.

Innehåll & upplägg, d.v.s teoripass med en god pedagogik varvat med tillämpningsövningar på bl.a övningsdockor och förband anpassat till för deltagarna realistiska situationer utifrån de skaderisker man har på sin arbetsplats.

Utvärdering och uppföljning, som görs för att få bekräftat att alla deltagare fått maximal beredskap och medvetenhet för att kunna förebygga och omhänderta olycksfall. Vi följer även upp när det är dags för en repetitionsutbildning.

Kurserna anpassas till respektive målgrupp och bransch. Se alla de vi utbildat från olika branscher på avsnittet referenser.

Vi har arbetat med utbildning sedan 1993 och det som hela tiden varit en röd tråd är att våra kunder ska få tillgång till bra innehåll och duktiga instruktörer. Innehåll innebär kursmaterial, många övningsdockor, förevisningsmaterial, andningsmask, diplom, affischer och utvärderingar. Instruktörerna är alla välutbildade inom akutsjukvård specialiserade på barn eller vuxen olycksfall och med mångårig erfarenhet av att utbilda med en god pedagogisk vana.

Det är viktigt att våra kunder vet om att vi finns till nästa gång man behöver en repetitionsutbildning och att vår verksamhet hela tiden utvecklas. Vi arbetar heltid med kurser och kan nås i stort sätt dygnet runt om du som kund behöver få kontakt. Över 85 % av våra kunder är återkommande.

Vi har dessutom sedan 1993 F-skattsedel och är momregistrerade. Inga betalningsanmärkningar.


Prisgaranti

För vissa arbetsplatser har priset på kursen en stor betydelse utan att man vill kompromissa om kvalitétskraven. Därför vill vi på prov under en period införa en PRISGARANTI så ni som kund inte längre behöver tvivla på att vi erbjuder ett kvalitetssäkrat kursutbud till mest förmånliga priser.

Först och främst behöver ni inte vara oroade över att de priser & villkor vi erbjuder idag för olika utbildningsprogram är bland de bästa som finns att tillgå men känner ni er osäkra så visa oss det pris ni erhållit från andra aktörer på marknaden så kommer vi erbjuda samma prisnivå för en jämförbar utbildning med liknande kursinnehåll.

Det är ingen tillfällighet att 85 % av våra kunder är återkommande eftersom de är mycket nöjda med vår insats så besök gärna undersidan "Vilka har vi utbildat i Första Hjälpen & Hlr " för att se några exempel på arbetsplatser och branscher vi utbildat sedan 1993.

Välkomna!Barnsäkerhet & Första Hjälpen Utb. i Sverige Lantgårdsv. 68,  192 74 Sollentuna, fax: 08-594 810 00, mobil: 070-5266700
Tfn Region Öst/Norr: 08-626 67 00, Region Väst/Mitt: 031-24 42 00, Region Syd: 040-13 59 00, E-post: info@forstahjalpen.se